♥ I don’t suffer from insanity, I enjoy every second of it!♥

Zzzleepmode

Kategori: Allmänt

Jahapp, då har ännu en helg glidit förbi.. Kan vara för att jag vill spendera tid med min familj när jag väl kan som tiden går så fort:-/ jag har inte hunnit med så mycket, ska lägga ut bilden på halloween sminkningen ja gjorde iaf! Jag och lillasyster var på bio idag med,madagaskar 3! Den var helt okej :-) imorgon måste jag försöka hinna köra lite med och gå på banken, sen blir det mys med bästa lillasyster!! Kanske baka lite,det är alltid mysigt!:-) nä som sagt ,dags att inta zzleepmode!

Funderare

Kategori: Allmänt

Känns som mitt liv går ut på att åka buss:-S Det kan ju vara dags att ta körkortet nu kanske? Men jag känner mig aldrig redo för att köra upp eller skriva, jag kommer alltid på mig själv med att tänka på att negativt..tex att jag är skitdålig för att jag missar nån grej när jag kör osv. Och överallt står det att man verkligen måste kunna göra allt att det sitter i ryggmärgen och är automatiserat..pfft just att ALLT går per automatik..jo tjänna där är jag om minst 20 år typ;P nä nu ska jag sitta och vänta ut tiden tills Sollefteå bussen kommer!:-) tjingeling*

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Jag vaknade klockan halv 8 imorse.. Sjukt ont i magen oxå:/ Har packat klart och ska snart dricka kaffe innan jag klär på mig och drar vidare till Junsele. Somnade klockan halv 1 igår och känner mig inte alls på humör för att sminka mig idag!