♥ I don’t suffer from insanity, I enjoy every second of it!♥

Pastel outfits

Kategori: Allmänt

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tips!

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 

Chokladmask
1/2 dl naturell yoghurt
2 msk kakao
1 msk honung
1 msk olivolja

Bananmask
En mosad banan
1-2 msk honung.
Tillsätt några matskedar havregryn till lagom konsistens och eventuellt lite vatten.

Yoghurtmask
2 msk naturell yoghurt
1 tsk honung
1 tsk olivolja
ev. några droppar citron

 
Hemmagjorda ansiktsmasker för din hudtyp. Torr, fet eller normal. Här är en ansiktsmask för alla hudtyper och du kan helt enkelt och smidigt sleva ihop en hemma.
Testa denna ägg-masken om du ha fet hy. Äggvitan kommer dra ut orenheterna & överblivet fett ur porerna medan äggulan lämnar huden mjuk.
ingredienser :
1 ägg
lite pressad citron
vispa ägget i en skål & tillsätt lite pressad citron


Farinsocker som peeling.
Använd farinsocker. Blanda en halv dl rå socker med 2 msk olivolja och en halv tsk kanel ( som ökar blodflödet vid hudytan ) och en halv tsk färskt riven moskot. Applicera å huden med cirkelrörelser och tvätta sedan av med varmt vatten.

Kanel mot finnar?
Tro det eller ej, men kanel är perfekt för att rensa ur tilltäppta porer. Kanelen har antibakteriella egenskaper, vilket är bra mot inflammerade porer.
Blanda 2 msk strösocker, 1 msk olivolja, 1 tsk färsk kanel och 1 tsk färsk riven ingefära. Massera på huden med cirkelrörelser innan du tvättar bort det med varmt vatten.
OBS : kanel kan orsaka irreterande hud, så pröva först på underarmen.

äggvita mot rynkor.
En ansiktsmask med äggvita passar perfekt om du vill strama åt huden. Vispa ihop en msk äggvita med en halv tsk honung. Klappa på masken på huden och låt verka i 15 min. Du bör känna en återstramande effekt.
 

 

Mitt Färgglada Hem

Kategori: Allmänt

Jag blir så glad av alla färger jag har hemma! Jag funderar på att göra ett inlägg med bilder från mitt hem. Jag har många smådetaljer, det mesta från Ingela/OMM design. Vissa tycker säkert att det är ett barnsligt hem eller för överdrivet men det spelar ingen roll för mig:) jag älskar barnsliga saker och färger. Har beställt såna små pompoms och andra detaljer som står lite här och var. Typ som min hylla med små figurer på osv.
Jag har beställt små foton också som jag måste hitta ramar till, men jag vill ha annorlunda ramar. Så dom får jag kanske leta efter på någon loppis eller nått. Jag får kolla nästa gång vi åker till Örebro, där finns det ju som lite större utbud än häromkring.. 


Jag gillar att blanda gammalt och nytt. Och udda kombos. Tex under soffbordet så la jag en badrumsmatta Konstigt nog. Jag har en vit likadan bredvid soffan med, det såg ganska bra ut tycker jag. Tapeten är någon designertapet, den var dyr!! Det enda negativa  med en sån här tapet är att man måste anpassa resten efter den och vilket gör att man kan tröttna efter ett tag.