♥ I don’t suffer from insanity, I enjoy every second of it!♥

Byte

Kategori: Allmänt

håller på byta blogg, det är kaos på den just nu men  jag kommer använda den hädanefter!
jag finns nu på--> http://nouw.com/LinaHenriksson

Hår?!

Kategori: Allmänt

Ja! äntligen tillbaks tänker ni nu! 
Jaha vad har hänt? Jo jobbat som vanligt! Det rullar på & jag jobbar med bra folk så det känns ju skönt iallfall!
Men som sagt så ska jag ju försöka spara ut min egna hårfärg & med det har jag tänkt att jag ska försöka få håret blont innan & sen få en naturlig övergång mellan min egna färg & det blonda, sedan succesivt klippa av det som är färgat. 
Men mitt hår just nu är mestadels typ denna färg nu:
 
Jag har inte alls lika jämn & fin färg men det är typ sån orange med inslag av blond & brunt i, inte så najs!!
Speciellt inte när min största hatfärg på håret är just orange! Det är ett stadie man blir kvar i ett tag för att inte slita på håret lika mycket som om man skulle blivit blond på nån vecka..  men mellan orange-gul lär jag vara fast ett tag. Men som sagt detta blir sista slitningen på mitt hår & eftersom jag ska på bröllop den 8 augusti så känner jag mig ändå lite stressad med att ha en något så okej färg på huvudet!
 
Tanken är nu att jag ska köpa en askblond färg och lägga i samt slinga lite senare! Färgen jag tänkt använda är denna:
 
 
                                                                                               En ljus askblond färg,light ashblonde Helsinki 10.1!
Just för att dölja det orange/gula så mycket som möjligt! Om det blir bra vet jag inte, men blev tipsad om denna.. annars hade jag tänkt mig den här blond/beige
 
En neutral färg man kan lägga slingor i för att få ett naturligt och fint resultat!
Resultatet av detta bör bli något sånt här: 
 
Har ni tips av egna erfarenheter så skriv mer än gärna! är lite rädd för denna förvandligen om det kommer gå bra eller inte:/ 
 
 

Ramadan

Kategori: Allmänt

Hej!
Fortfarande sjuk, men på bättringsvägen iaf. Ska egentligen börja jobba på djurparken imorgon men jag behöver nog en extra dag innan jag ställer mig i köket! 

Igårkväll började Ramadan, jag tänker fasta på samma sätt som muslimer fast med vissa undantag. Det har ingenting med religionen att göra! Men fasta är otroligt hälsosamt under en kortare period, du stärker kroppen och psyket otroligt mycket. Man lär sig att äta för att leva och inte leva för att äta. Nu när jag ska fasta så gör jag vissa undantag eftersom det inte har med religionen att göra som sagt. 
Jag kommer dricka kaffe, snusa samt äta lite tidigare innan solnedgången eftersom jag inte tänker vara vaken till klockan 1 typ bara för att hinna äta.

Min plan med det här då? Jo jag vill stärka självdisciplinen samt gå ner ca 5-6 kg! Jag vet samtidigt att det kommer vara jobbigt, huvudvärk, jobba med mat osv men det är en så pass kort tid i mitt liv så jag SKA klara detta! Sen kanske jag inte kör hela månaden ut, men till jag känner mig nöjd åtminstone :) testa ni med!