♥ I don’t suffer from insanity, I enjoy every second of it!♥

Borta bra Hemma bäst!

Kategori: Allmänt

Hej! Alltså jag är så jävla förbannad så jag orkar helt enkelt inte fixa med kameran och bilderna och så är det bara, men jag har faktiskt några bilder! Lite jag köpt och sminkbilder. Jag ska ta dag för dag vad vi gjort och låta bli att uttrycka mig elakt om denna människan jag är förbannad på, hon är äcklig iaf:) ja men iallafall, torsdag när vi var framme så gjorde vi inte alls mycket, vi kom fram rätt sent så vi var med en av Filips kompisar bara och käkade lite. Fredag så var det dagen då vi skulle ut och äta med alla Filips kompisar, jag var inte alla hungrig så jag råkade istället dricka MASSVIS med öl, en av ordningsvakterna sa att jag inte skulle dricka mer, eller ja inte mer än bara vatten. Men det är faktiskt såhär att jag ser fullare ut än vad jag är, jag kan se aspackad ut och vingla lite MEN jag har full koll på allt jag säger och gör, men Jaja skitsamma.. Det var kul att träffa alla och prata osv. Ja lördagen då, igår alltså. Då var det Filips födelsedag. Hans släkt kom bort till hans mamma och hennes man för att uppvakta och äta mat, det var jättegod mat dessutom. Filip fick allt han önskade sig så det var ju superbra! Av mig fick han ett laddställ till ps4 dosorna & en parfym, sen fick han typ som ett osynligt presentkort på ja vad han än vill ha:) utöver det så fick han nikeskor kepsar en pizzasten kniv hamburgerpress ,nån spelgrej.. Det är vad jag kommer ihåg just nu.. 
Alltså fan vad irriterad jag är!!! Hatar såna äckliga stalkertjejer! Men nu måste jag släppa det och inse att hon är jätteful och jätteäcklig och gillar att klättra i träd.. Insidejoke. Alltså en nobody rent ut sagt! Jahapp , lite bilder då kanske? 
Alltså om ni någon gång väljer att prova eller gillar lösfransar, köp dessa!!! Alltså dom är superfina på och ganska billiga iallafall. Men verkligen dom bästa som finns! Eylure heter märket, finns på typ Åhléns och Hm.KOMMENTARER:

  • Anonym säger:
    2015-03-02 | 22:14:06

    Vilka produkter använder du för contouring?

    Svar: Jag använder oftast ett contourkit i puderform, tycker det är lättare med puder & inte krämiga produkter. Det är lättare att få det snyggt. Men på just denna bild använde jag krämiga. Jag använder inga speciella märken alls. Har du en matt skugga/concealer, snäppet mörkare än din egen hud så funkar det alldeles utmärkt som du blandar ihop med den ljusa lite glansiga eller matta skuggan /concealern. Vill du så finns det Anastasia contourkit för cirkus 500-600 spänn, eller så kollar du på fyndiq där det finns för ca 100 :- som är minst lika bra!
    ♦•LinaJosefine•♦

Kommentera inlägget här: