♥ I don’t suffer from insanity, I enjoy every second of it!♥

Önskelista & Tips!

Kategori: Allmänt

Hej, eller ja godmorgon kanske?? Jag ska börja med att säga att jag har ääääntlingen fått tis för att kastrera/sterilisera mina katter! Så skönt.. Men jag gruvar mig för att få in dom i buren sen dagen det gäller.

Och sen så vill jag att ni  gärna kommenterar med kanske någon av era favoritprodukter allt från smink till hårvårdsprodukter till att ni kanske har någon egen hemmakur eller så:) det är så mycket roligare att blogga om ni törs kommentera något!!

Och just det förlåt, jag har inte hunnit blogga för jag har .. Jobbat!!!!  

& just för att jag jobbar rätt mycket så har jag typ beställt hem hela min önskelista redan! Hehe. Jag har tänkt berätta vad allt är för ni som inte vet det! 

Vi börjar med Glossyboxen. 
Det är alltså en Box jag prenumererar på, man får hem 5 produkter varje månad i denna låda som är utvalda lite efter en lista man får fylla i.. Förra månaden fick jag ett makeupstore läppstift, peeling, läppglans, en eyeliner & tandkräm(?!)  så nu önskar jag mig Aprils glossybox!! Vill du prenumerera så kostar det 139 :- i månaden, jättebra pris för sakerna man får!!

Nästa grej..väldigt kortfattat, är Mac's läppstift i färgen mocha. Har velat ha det skitlänge men den här månaden köpte jag lite annat istället:) läppstiftet kostar 190:- 

Den här "skinrollern" har massor av nålar på sig som man rullar på huden för att få bort tex rynkor, ärr, bristningar osv! Jag får nog hem den imorgon och ska börja direkt! Den kostar 350 tror jag!

Nyx wonder stick är en contour penna som jag bara var tvungen att testa! 
Den är ganska ny i Sverige. Om man är sugen på att testa så kostar den runt 180:- och man får med hur man ska göra:) 

The balm har ett highlightpuder som är så j***a fint! Det passar när som och det är väldigt diskret! Det räcker väldigt länge och kostar inte mer än 199:- 

Sen hårfärgen jag har beställt hem, en ljusröd mahognybrun färg. 
Jag är inte alls nöjd med färgen jag har nu!! Den är väldigt lilaröd just nu..
 Men jag vill ha den mycket mörkare!
Den kostade 99:- ?? Jag kommer inte ihåg just nu! Kommentera inlägget här: